Uw zoekresultaten

Over ons

Op 1 februari 2017 startte Nermin Koç vanuit passie met Makelaardij Rijnmond.

Passie voor vastgoed, voor mensen, voor al die toffe projecten waarbij wij samen met de klant een ‘reis’ maken. Want zo kun je de aankoop of verkoop van een woning zeker noemen.

Wij werken in heel Rijnmond en als vastgoedliefhebbers weten wij precies wat de markt ‘doet’ en waar de kansen liggen. Wij hebben oog voor de emotie bij onze klanten, want bij een huis hoort altijd een verhaal. Het is juist dat verhaal dat jouw huis verkoopt.

Ons geheime wapen zijn de Social Media. Ons netwerk is enorm en wij halen de beste prijs op voor onze klanten – zowel in de aankoop als de verkoop.

Hoe wij werken is buitengewoon!

Netwerk is de norm. In deze online tijd heb je geen traditionele makelaarslocatie meer nodig. Wel een heel groot netwerk. En dat hebben wij!

Social Media is king. Wij zijn zeer actief op LinkedIn, Instagram, Facebook, Youtube, WhatsApp status, zelfs Snapchat. Dat levert veel meer aandacht op voor jouw woning – super belangrijk in deze tijd.

Alles voor de beste prijs. Bij verkoop hypen wij je woning op Social Media. Dat betekent snellere verkoop en een hogere prijs. Bij aankoop gaan wij voor snelheid én bewaken wij jouw financiële draagkracht. Jij verliefd, wij verstandig 😉

Dynamisch en bereikbaar. ‘Rijnmond’ staat voor ‘snel’, ‘dynamisch’ en ‘doorpakken’. Schakelen op elk moment van de dag, ’s avonds, in het weekend. Iedereen heeft het druk, een gewone 9 tot 5 makelaar past daar niet bij. Wij wel.

Cultureel rijkgeschakeerd. Met al die culturen in Rijnmond moet je om kunnen gaan en dat ook gewoon leuk vinden. Voor ons is ‘rijkgeschakeerd’ precies wat het woord zegt: een vorm van rijkdom.

Méér dan alleen zakelijk. Een woning aan- of verkopen is emotioneel van zichzelf en vaak zit er ook een emotioneel verhaal aan vast. Wij hebben oog voor die emoties en hoe die de verkoop of aankoop kunnen vergemakkelijken.

Bekijk onze video

Onze klanten beoordelen ons

met 5-sterren!

Makelaardij Rijnmond IconMakelaardij Rijnmond

Goudse Rijweg 111, Rotterdam

4,7 12 reviews

Vergelijken

×