Uw zoekresultaten

Over ons

Makelaardij Rijnmond is uw persoonlijke makelaar in de regio. Wij vallen op door onze energieke, persoonlijke aanpak gericht op klanttevredenheid. Persoonlijk, want we luisteren goed naar wat u als klant graag wilt. U kunt bij ons terecht voor de verkoop, aankoop, verhuur en waardebepaling.

Wij komen graag bij u langs om onze werkwijze uit te leggen en al uw vragen te beantwoorden. Dankzij onze persoonlijke aanpak, begeleiden wij u van kennismaking tot en met ondertekenen van akte bij de notaris, behartigt alleen uw belangen.

U bent van harte welkom en wij maken graag kennis met u!

Bekijk onze video

Wat onze klanten over ons zeggen

Nogmaals hartelijk dank voor je vriendelijkheid, behulpzaam, goed advies en snelle service. Ik zou Makelaardij Rijnmond aan iedereen aanbevelen. Binnen enkele weken stonden de kopers in de rij voor het te bezichtiging en heel snel had je een koper geregeld. Helaas ging de overeenkomst niet door omdat koper de financien niet in orde had, maar toen heb je heel snel actie genomen en binnen enkele dagen had je een andere koper geregeld. Het huis is heel snel verkocht en wij zijn super blij.

Dank je wel Nermin!

,
Makelaardij Rijnmond als zeer prettig ervaren bij de verkoop en aankoop van ons woning. Alles werd duidelijk gecommuniceerd, er werd snel gehandeld, goed advies gegeven, altijd bereikbaar via app, probleem oplossend ( ook bij verhuizing), emotionele steun, zorgen werd uit handen genomen. In het kort goede service ontvangen.
Justin & Jacqueline,
Wat een top bedrijf! Ze hebben de verkoop van ons eigen huis gedaan en de aankoop van ons nieuwe huis. Makelaardij rijnmond is uitstekend bereikbaar en neemt de tijd voor je. Ze geven duidelijke uitleg en zoeken alles tot in de puntjes uit. Wij zijn 100% tevreden en raden iedereen deze makelaar aan!
Mascha & Ari,
  • Uitgebreid zoeken

    € 0 tot € 5.000.000

  • Reset wachtwoord