Uw zoekresultaten

Over ons

“Hallo, ik ben Nermin Koç. Op 1 februari 2017 startte ik met Makelaardij Rijnmond vanuit passie. Voor vastgoed, voor mensen, voor toffe projecten waarbij ik samen met de klant een ‘reis’ maak. Want zo kun je de aankoop of verkoop van een woning zeker noemen.

Ik werk in heel Rijnmond en als vastgoedliefhebber weet ik precies wat de markt ‘doet’ en waar de kansen liggen. Als mensen-mens heb ik oog voor de emotie bij mijn klanten, want bij een aankoop of verkoop hoort bijna altijd een verhaal.

Mijn geheime wapen is de Social Media. Mijn netwerk is enorm en ik haal de beste prijs op voor mijn klanten. Iedereen in Rotterdam Rijnmond heeft het druk: dus ben ik flexibel en werk ook buiten kantoortijden en zo nodig in het weekend. Snel, dynamisch en doorpakken, daar houd ik van 😀

Momenteel groeit Makelaardij Rijnmond. Dat komt omdat ik veel succes heb met mijn buitengewone manier van werken. Want dat is waar Makelaardij Rijnmond voor staat: jouw buitengewone makelaar!

Hoe wij werken is buitengewoon!

Netwerk is de norm. In deze online tijd heb je geen traditionele makelaarslocatie meer nodig. Wel een heel groot netwerk. En dat hebben wij!

Social Media is king. Wij zijn zeer actief op LinkedIn, Instagram, Facebook, WhatsApp status, zelfs Snapchat. Dat levert veel meer aandacht op voor jouw woning.

Alles voor de beste prijs. Bij verkoop hypen wij je woning op Social Media. Dat betekent snellere verkoop en een hogere prijs. Bij aankoop gaan wij voor snelheid én bewaken wij jouw financiële draagkracht. Jij verliefd, wij verstandig 😉

Dynamisch en bereikbaar. ‘Rijnmond’ is ‘snel’, ‘dynamisch’ en ‘doorpakken’. Schakelen op elk moment van de dag, ’s avonds, in het weekend. Iedereen heeft het druk, een gewone 9 tot 5 makelaar past daar niet bij. Wij wel.

Cultureel rijkgeschakeerd. Met al die culturen in Rijnmond moet je om kunnen gaan en dat ook gewoon leuk vinden. Voor ons is ‘rijkgeschakeerd’ precies wat het woord zegt: een vorm van rijkdom.

Méér dan alleen zakelijk. Een woning aan- of verkopen is emotioneel van zichzelf, waarschijnlijk de grootste transactie van je leven. Maar vaak zit er ook een emotioneel verhaal aan vast. Wij voelen ons bij jou betrokken en hebben oog en oor voor je emoties.

Bekijk onze video

Onze klanten beoordelen ons

met 5-sterren!

Makelaardij Rijnmond IconMakelaardij Rijnmond

Goudse Rijweg 111, Rotterdam

5,0 8 reviews

Vergelijken