Uw zoekresultaten

Recensies

Santa en Kries

Nogmaals hartelijk dank voor je vriendelijkheid, behulpzaam, goed advies en snelle service. Ik zou Makelaardij Rijnmond aan iedereen aanbevelen. Binnen enkele weken stonden de kopers in de rij voor het te bezichtiging en heel snel had je een koper geregeld. Helaas ging de overeenkomst niet door omdat koper de financien niet in orde had, maar toen heb je heel snel actie genomen en binnen enkele dagen had je een andere koper geregeld. Het huis is heel snel verkocht en wij zijn super blij.

Justin & Jacqueline

Makelaardij Rijnmond als zeer prettig ervaren bij de verkoop en aankoop van ons woning. Alles werd duidelijk gecommuniceerd, er werd snel gehandeld, goed advies gegeven, altijd bereikbaar via app, probleem oplossend ( ook bij verhuizing), emotionele steun, zorgen werd uit handen genomen. In het kort goede service ontvangen.

Mascha & Ari

Wat een top bedrijf! Ze hebben de verkoop van ons eigen huis gedaan en de aankoop van ons nieuwe huis.

Ze zijn erg duidelijk, helder en eerlijk over de diensten die ze uitvoeren.
Er zijn mooie foto’s voor funda gemaakt van ons huis en we zijn samen tot een goede prijs gekomen. We stonden nog geen week op funda en we hadden al 7 bezichtigingen! We zijn na iedere bezichtiging netjes geinformeerd over hoe het was verlopen. Ons huis is verkocht voor een hele goede prijs en dat is zeker aan makelaardij rijnmond te danken!

De aankoop van ons nieuwe huis hebben ze ook top gedaan! Goed onderhandeld, snel een bouwkundige keuring geregeld en de uiteindelijke hypotheek was ook binnen een mum van tijd geregeld.

Makelaardij rijnmond is uitstekend bereikbaar en neemt de tijd voor je. Ze geven duidelijke uitleg en zoeken alles tot in de puntjes uit. Wij zijn 100% tevreden en raden iedereen deze makelaar aan!

  • Uitgebreid zoeken

    € 0 tot € 5.000.000

  • Reset wachtwoord