Uw zoekresultaten

Recensies

Makelaardij Rijnmond IconMakelaardij Rijnmond

Goudse Rijweg 111, Rotterdam

5,0 11 reviews

 • Avatar Erkan Gökkaya ★★★★★ 3 weken geleden
  Wij hebben Nermin van Makelaardij Rijnmond ingeschakeld als aankoopmakelaar om het voor ons makkelijker te maken met het zoeken naar huizen en voor alle bijkomende zaken. Wij hebben eerst zelf geprobeerd om een woning te vinden en een bod uit te brengen, echter ging dat niet zo soepel.
  Wij zijn erg tevreden met de service en communicatie van Nermin. Zelfs tijdens haar vakantie, hadden wij contact over de woning en alle zaken omtrent.
  Bedankt voor de goede service en de aankoop begeleiding bij onze nieuwe woning!
 • Avatar Leyla Kahriman ★★★★★ 7 maanden geleden
  We hebben even getwijfeld of we een aankoopmakelaar moesten inschakelen, maar heel erg blij dat we het gedaan hebben! Nermin Koç is eerlijk en zegt waar het op staat, heel fijn als je zelf verliefd bent op een huis en de negatieve punten niet meer ziet. Ze weet ook precies per situatie de juiste strategie om te onderhandelen, neemt je helemaal mee in het proces en maakt alles begrijpelijk., Nermin reageerde altijd snel, zowel op mails als aan de telefoon. We zullen jullie zeker aanbevelen aan mensen die ook twijfelen. Heel erg bedankt voor alles Nermin!
  Het enige wat ik eigenlijk nog kan zeggen:
  VOOR IEDER DIE TWIJFELT, WEL/GEEN AANKOOPMAKELAAR >> ALTIJD DOEN !!! maar ga dan naar Makelaardij Rijnmond, Nermin Koç. 🙂
 • Avatar Natalia D. ★★★★★ 4 maanden geleden
  We hebben Makelaardij Rijnmond ingeschakeld voor het verkoop van ons appartement. Alles is gewoon prima verlopen en we zijn erg tevreden. Nermin Koc heeft ons ontzettend goed geholpen. We bevelen Makelaardij Rijnmond zeker aan!
 • Avatar Mustafa Kocyigit ★★★★★ 10 maanden geleden
  Ik heb mijn woning gekocht via Nermin Koc (Makelaardij Rijnmond). Een super fijne makelaar die erg behulpzaam is geweest in het hele traject vanaf de bezichtiging t/m sleuteloverdracht. Ze werkt samen met een financieel adviseur waardoor ik niet meer op zoek hoefde te gaan naar een adviseur. De makelaar en de adviseur onder 1 dak, het kon niet beter, want het hele traject is daarom ook zeer spoedig verlopen wegens ook korte communicatielijnen.
  Nermin stond altijd klaar voor support per telefoon, whatsapp en e-mail. Via whatsapp heb ik de communicatie heel prettig ervaren. Inplannen van een tussentijdse afspraak i.v.m. opname van afmetingen van de keuken e.d. was ook geen probleem. Ze heeft bij dit soort verzoeken adequaat gereageerd waardoor de afspraken vrijwel meteen ingepland kon worden.
  Nermin, ik wil je bij deze nogmaals hartelijk bedanken voor je begeleiding, hulp en de getoonde professionaliteit. Ga zo door en succes met de business!
 • Avatar simone de groot ★★★★★ 8 maanden geleden
  Nermin heeft mij goed geholpen met de verkoop van de woning! Nermin is heel erg prettig in de omgang en reageert snel. Ze denkt in oplossingen en dat is heel erg fijn😊

Vergelijken