Uw zoekresultaten

Recensies

Makelaardij Rijnmond IconMakelaardij Rijnmond

Goudse Rijweg 111, Rotterdam

5,0 9 reviews

 • Avatar Erkan Gökkaya ★★★★★ 10 maanden geleden
  Wij hebben Nermin van Makelaardij Rijnmond ingeschakeld als aankoopmakelaar om het voor ons makkelijker te maken met het zoeken naar huizen en voor alle bijkomende zaken. Wij hebben eerst zelf geprobeerd om een woning te vinden en een bod uit te brengen, echter ging dat niet zo soepel.
  Wij zijn erg tevreden met de service en communicatie van Nermin. Zelfs tijdens haar vakantie, hadden wij contact over de woning en alle zaken omtrent.
  Bedankt voor de goede service en de aankoop begeleiding bij onze nieuwe woning!
 • Avatar Mustafa Kocyigit ★★★★★ 4 maanden geleden
  Ik heb mijn woning gekocht via Nermin Koc (Makelaardij Rijnmond). Een super fijne makelaar die erg behulpzaam is geweest in het hele traject vanaf de bezichtiging t/m sleuteloverdracht. Ze werkt samen met een financieel adviseur waardoor ik niet meer op zoek hoefde te gaan naar een adviseur. De makelaar en de adviseur onder 1 dak, het kon niet beter, want het hele traject is daarom ook zeer spoedig verlopen wegens ook korte communicatielijnen.
  Nermin stond altijd klaar voor support per telefoon, whatsapp en e-mail. Via whatsapp heb ik de communicatie heel prettig ervaren. Inplannen van een tussentijdse afspraak i.v.m. opname van afmetingen van de keuken e.d. was ook geen probleem. Ze heeft bij dit soort verzoeken adequaat gereageerd waardoor de afspraken vrijwel meteen ingepland kon worden.
  Nermin, ik wil je bij deze nogmaals hartelijk bedanken voor je begeleiding, hulp en de getoonde professionaliteit. Ga zo door en succes met de business!
 • Avatar A Tongel ★★★★★ 2 maanden geleden
  Wat een top bedrijf! Ze hebben de aan- en verkoop van ons huis gedaan. Ze zijn erg duidelijk, helder en eerlijk. We stonden nog geen week op Funda en we hadden al 7 bezichtigingen. Ons huis is verkocht voor een goede prijs en dat is zeker te danken aan Makelaardij Rijnmond. Bij de aankoop van onze nieuwe woning is er goed onderhandeld, snel een bouwkundige keuring geregeld en de hypotheek binnen een mum van tijd geregeld. Makelaardij Rijnmond is goed bereikbaar en neemt de tijd voor je. Wij zijn 100% tevreden en raden iedereen deze makelaar aan.
 • Avatar Natalia D. ★★★★★ een jaar geleden
  We hebben Makelaardij Rijnmond ingeschakeld voor het verkoop van ons appartement. Alles is gewoon prima verlopen en we zijn erg tevreden. Nermin Koc heeft ons ontzettend goed geholpen. We bevelen Makelaardij Rijnmond zeker aan!
 • Avatar Kries Ramlagan ★★★★★ 3 jaar geleden
  Nogmaals hartelijk dank voor je vriendelijkheid, behulpzaam, goed advies en snelle service.
  Ik zou Makerlaardij Rijnmond aan iedereen aanbevelen.
  Binnen enkele weken stonden de kopers in de rij voor het te bezichtiging en heel snel had je een koper geregeld.
  Helaas ging de overeenkomst niet door omdat koper de financiën niet in orde had, maar toen heb je heel snel actie genomen en binnen enkele dagen had je een andere koper geregeld.
  Het huis is heel snel verkocht en wij zijn super blij.
  Dank je wel Nermin.

Vergelijken

×