Uw zoekresultaten

Recensies

Makelaardij Rijnmond IconMakelaardij Rijnmond

Goudse Rijweg 111, Rotterdam

5,0 7 reviews

 • Avatar Mustafa Kocyigit ★★★★★ 3 weken geleden
  Ik heb mijn woning gekocht via Nermin Koc (Makelaardij Rijnmond). Een super fijne makelaar die erg behulpzaam is geweest in het hele traject vanaf de bezichtiging t/m sleuteloverdracht. Ze werkt samen met een financieel adviseur waardoor ik niet meer op zoek hoefde te gaan naar een adviseur. De makelaar en de adviseur onder 1 dak, het kon niet beter, want het hele traject is daarom ook zeer spoedig verlopen wegens ook korte communicatielijnen.
  Nermin stond altijd klaar voor support per telefoon, whatsapp en e-mail. Via whatsapp heb ik de communicatie heel prettig ervaren. Inplannen van een tussentijdse afspraak i.v.m. opname van afmetingen van de keuken e.d. was ook geen probleem. Ze heeft bij dit soort verzoeken adequaat gereageerd waardoor de afspraken vrijwel meteen ingepland kon worden.
  Nermin, ik wil je bij deze nogmaals hartelijk bedanken voor je begeleiding, hulp en de getoonde professionaliteit. Ga zo door en succes met de business!
 • Avatar Dirk kooij ★★★★★ 2 maanden geleden
  Vanaf de aanvang tot na de overdracht goed contact, snelle reactie's en goed advies, wat een hele mooie verkoop prijs heeft gegenereerd. Top bedrijf.
 • Avatar Jacques Smits ★★★★★ 6 maanden geleden
  Alle lof voor deze makelaar. Nermin reageert snel en is prettig in de omgang. Inmiddels al de 2e aankoop via haar gerealiseerd.
 • Avatar Fatih Akyol ★★★★★ 8 maanden geleden
  Top service!
  Mijn garagebox is in de verkoop gezet bij Makelaardij Rijnmond. Binnen één dag was het ruim boven de vraagprijs verkocht. De overdracht en juridische afwikkeling hebben ze binnen 2 weken geregeld. Ik ben ontzettend blij. Makelaardij Rijnmond raad ik iedereen aan.
 • Avatar Kries Ramlagan ★★★★★ een jaar geleden
  Nogmaals hartelijk dank voor je vriendelijkheid, behulpzaam, goed advies en snelle service.
  Ik zou Makerlaardij Rijnmond aan iedereen aanbevelen.
  Binnen enkele weken stonden de kopers in de rij voor het te bezichtiging en heel snel had je een koper geregeld.
  Helaas ging de overeenkomst niet door omdat koper de financiën niet in orde had, maar toen heb je heel snel actie genomen en binnen enkele dagen had je een andere koper geregeld.
  Het huis is heel snel verkocht en wij zijn super blij.
  Dank je wel Nermin.

 • Uitgebreid zoeken

 • Reset wachtwoord

Vergelijk aanbiedingen