Uw zoekresultaten

Recensies

Makelaardij Rijnmond IconMakelaardij Rijnmond

Goudse Rijweg 111, Rotterdam

4,7 13 reviews

 • Avatar T Mutlu ★★★★★ 3 maanden geleden
  Super makelaar eerlijk en duidelijk. Geholpen door Nermin Koc bij alle vragen of onduidelijkheid kon ik makkelijk bij haar terecht en ze helpt je gewoon met alles. Tot dat het duidelijk voor je is. Zeker een aanrader.
 • Avatar Mustafa Kocyigit ★★★★★ een jaar geleden
  Ik heb mijn woning gekocht via Nermin Koc (Makelaardij Rijnmond). Een super fijne makelaar die erg behulpzaam is geweest in het hele traject vanaf de bezichtiging t/m sleuteloverdracht. Ze werkt samen met een financieel adviseur waardoor ik niet meer op zoek hoefde te gaan naar een adviseur. De makelaar en de adviseur onder 1 dak, het kon niet beter, want het hele traject is daarom ook zeer spoedig verlopen wegens ook korte communicatielijnen.
  Nermin stond altijd klaar voor support per telefoon, whatsapp en e-mail. Via whatsapp heb ik de communicatie heel prettig ervaren. Inplannen van een tussentijdse afspraak i.v.m. opname van afmetingen van de keuken e.d. was ook geen probleem. Ze heeft bij dit soort verzoeken adequaat gereageerd waardoor de afspraken vrijwel meteen ingepland kon worden.
  Nermin, ik wil je bij deze nogmaals hartelijk bedanken voor je begeleiding, hulp en de getoonde professionaliteit. Ga zo door en succes met de business!
 • Avatar A Tongel ★★★★★ 10 maanden geleden
  Wat een top bedrijf! Ze hebben de aan- en verkoop van ons huis gedaan. Ze zijn erg duidelijk, helder en eerlijk. We stonden nog geen week op Funda en we hadden al 7 bezichtigingen. Ons huis is verkocht voor een goede prijs en dat is zeker te danken aan Makelaardij Rijnmond. Bij de aankoop van onze nieuwe woning is er goed onderhandeld, snel een bouwkundige keuring geregeld en de hypotheek binnen een mum van tijd geregeld. Makelaardij Rijnmond is goed bereikbaar en neemt de tijd voor je. Wij zijn 100% tevreden en raden iedereen deze makelaar aan.
 • Avatar Erkan Gökkaya ★★★★★ een jaar geleden
  Wij hebben Nermin van Makelaardij Rijnmond ingeschakeld als aankoopmakelaar om het voor ons makkelijker te maken met het zoeken naar huizen en voor alle bijkomende zaken. Wij hebben eerst zelf geprobeerd om een woning te vinden en een bod uit te brengen, echter ging dat niet zo soepel.
  Wij zijn erg tevreden met de service en communicatie van Nermin. Zelfs tijdens haar vakantie, hadden wij contact over de woning en alle zaken omtrent.
  Bedankt voor de goede service en de aankoop begeleiding bij onze nieuwe woning!
 • Avatar Excellent Floors ★★★★★ 8 maanden geleden
  Bij het eerste gesprek voelde het al vertrouwd.
  Wij zijn zeer correct en goed geholpen
  Er word op een heldere en begrijpende taal de diverse mogelijkheden uitgelegd.
  Niets is teveel en bij vragen kun je altijd terecht en wordt je op de hoogte gehouden van de voortgang.
  Bij eventuele afwezigheid van de adviseur neemt een collega het naadloos over. Top.
  Echt een aanrader.

Vergelijken

×