Uw zoekresultaten

Partners

Er komt veel kijken bij de aankoop of verkoop van je woning. Voor alle zaken die geregeld moeten worden, werkt Makelaardij Rijnmond al jaren samen met een warm netwerk van trusted partners. Ieder voor zich top-professionals in hun veld. Voor het állerbeste resultaat! Zo hoef je niet zelf op zoek en weet je zeker dat het goed is. Vertel ons wat je nodig hebt en onze partner neemt contact met je op.

Taxaties
Koop je een huis? Dan heb je een gevalideerd taxatierapport nodig voor de hypotheek. Hetzelfde geldt voor een verhoging van je hypotheek voor een verbouwing. Een goede taxatie geeft de beste mogelijkheden en voorkomt problemen.

Hypotheekadvies
De rente stijgt, de prijzen van woningen dalen, de maatschappelijke ontwikkelingen buitelen over elkaar heen… in deze woelige tijden is een goed hypotheekadvies belangrijker dan ooit. Kies voor de beste onafhankelijke hypotheekadviseur!

Energielabel
Elke woning moet bij verkoop of verhuur een energielabel hebben. Laat een échte expert het energieverbruik van je woning in kaart brengen. Dank krijg je niet alleen het juiste label, maar ook gouden tips om energie te besparen. Dat kan zómaar een goed verhaal zijn bij de verkoop…

Bouwkundige keuring
Niets zo fijn als verliefd zijn op een woning… en niets zo gevaarlijk. Een bouwkundige keuring zorgt ervoor dat jouw verliefdheid duurzame liefde kan worden. Of juist dat je voor een ramp wordt behoed. Maar dan moet wel een échte doorwinterde vakman de woning keuren.

Nú een trusted partner nodig? Neem contact met ons op.

Vergelijken

×